22 Eylül 2015 Salı

Sporting'de Carrillo Krizi

Beşiktaş'ın 1 Ekim Perşembe günü karşılaşacağı Sporting Lizbon'da, Peru'lu yıldız Andre Carrillo'nun sözleşmeyi yenilemek istememesi sıkıntı yaratmaya devam ediyor. Eylül ayı başında sözleşme yenilediği haberleri çıkan Carrillo, son anda yeni sözleşme teklifini geri çevirmişti. Konu hakkında konuşan kulübün eski başkanı Dias Ferreira: "Yönetimin ne yapmasını bekliyorsunuz? Carillo'nun bütün istediği parayı vermesini mi, o zaman diğer oyuncularda aynı isteklerde bulunacak.Artık bu konunun konuşulmaması gerekir.Sporting gereken önceliği göstermiştir ve kabul etmemek de bir karardır." 

Teknik Direktör Jorge Jesus,  son iki maçta Carrillo'yu kadroya almamıştı ve bunun başkanın kararı olduğunu açıklamıştı. Dias Ferreira, bu konu hakkında ise: "Sorumluluk başkandadır, teknik direktörde değil. Bence başkan doğruyu yaptı." diye konuştu.

24 yaşındaki sağ açık ile ,Porto, Benfica, Valencia ve İnter Milan'dan birinin Aralık ayında sözleşme imzalayabileceği belirtiliyor.  Carillo geçtiğimiz sezon 7 gol 18 asistle oynamış, bu sezona da 1 gol 3 asistle başlamıştı.

Kaynak: abola.pt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder