29 Ağustos 2015 Cumartesi

CELTİC'TE KAZAN KAYNIYOR !

Ronny Deila, Avrupa Başarısızlığı Nedeniyle Eleştiriliyor
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde eşleştiği İskoç temsilcisi Celtic'te, 39 yaşındaki genç menajer Ronny Deila zor günler geçiriyor. Takımının geçen sezon Maribor'a elenmesinden sonra bu senede Malmö'ye elenmesi basının ve taraftarın yoğun eleştirilerine neden oldu. Deila ise, Celtic'in kendi yönetiminde bir Şampiyonlar Ligi macerası yaşayacağından emin. Kendisini, genç ve yaşlı dengesini ayarlamak konusunda hatalı bulduğunu belirten teknik direktör, Malmö maçı sonrası oyuncularının korkulu ve stresli olduklarını söylemesinin de bir hata olduğunu belirtti. Taraftarlar bu açıklamaların yanında takımın transfer politikasını da eleştiriyor ve sadece genç İskoç oyunculara yönelinmesini doğru bulmuyorlar.

Bu arada takımın yıldız defans oyuncusu Virgil Van Dijk yol ayrımında. Southampton, tarafından aklı çelinen oyuncuyu elde tutmak Celtic için gayet zor görünüyor. Dijk önümüzdeki hafta 10 milyon euro karşılığı Azizlerin formasını giyebilir.

Celtic, transfer çalışmalarına devam etmekte ve Manchester United'ın genç defans oyuncusu Tyler Blackett'ı kiralamak üzere. Celtic, ayrıca Inverness'ın orta saha oyuncusu Ryan Christie ile de ilgileniyor. Chrstie, geçtiğimiz yıl, "Yılın Genç Oyuncusu" seçilmişti.  

Kaynak: herald scotland, scotsman.com   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder